• Home
  • Blog
  • Asimo Networks lanceert Point of Presence (PoP) in maincubes AMS01 datacenter in Amsterdam

Asimo Networks lanceert Point of Presence (PoP) in maincubes AMS01 datacenter in Amsterdam

Asimo Networks lanceert Point of Presence (PoP) in maincubes AMS01 datacenter in Amsterdam

Amsterdam, 15 juni 2023 – Asimo Networks, een toonaangevende aanbieder van netwerkdiensten, kondigt de lancering aan van een nieuwe Point of Presence (PoP) in het gerenommeerde maincubes AMS01 datacenter in Amsterdam. Deze strategische samenwerking stelt Asimo in staat om haar klanten en partners nog beter te bedienen en hoogwaardige netwerkconnectiviteit te bieden.

Als een vooraanstaande speler in de netwerksector is Asimo Networks altijd op zoek naar manieren om het dienstenaanbod te optimaliseren en uit te breiden. De nieuwe PoP in het maincubes datacenter biedt een krachtige en betrouwbare infrastructuur voor de hosting en levering van essentiële netwerkdiensten aan klanten in de regio.

Het maincubes datacenter in Amsterdam staat bekend om zijn geavanceerde faciliteiten, uitstekende beveiliging en betrouwbare netwerkverbindingen. Door de samenwerking met maincubes kan Asimo Networks profiteren van de state-of-the-art infrastructuur en hoogwaardige connectiviteit om klanten de best mogelijke service te bieden.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met maincubes aan te kondigen en de lancering van onze nieuwe PoP in hun geavanceerde datacenter in Amsterdam”, aldus Daniël van Wijnen, CEO van Asimo Networks. “Dit stelt ons in staat om onze klanten een nog betere netwerkervaring te bieden, met ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties.”

Met de nieuwe PoP kunnen klanten van Asimo Networks profiteren van snelle en veilige verbindingen, lage latentie en uitstekende betrouwbaarheid. Daarnaast opent de samenwerking met maincubes de deur naar verdere groeimogelijkheden en nieuwe innovaties in de netwerksector.

“Wij verwelkomen Asimo Networks als nieuwe carrier in ons datacenter en kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking aldus Dominik Hohmann, Partner & Channel Manager van maincubes. Asimo Networks levert complementaire diensten ten opzichte van ons maincubes datacenter portfolio.”

Over Asimo Networks

Asimo Networks is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige netwerkdiensten voor bedrijven wereldwijd. Met een focus op betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid, biedt Asimo Networks op maat gemaakte oplossingen voor de groeiende behoeften van bedrijven in een steeds veranderend digitaal landschap. Met een breed scala aan diensten, waaronder IP Transit, Cloud Connectiviteit en Datacenteroplossingen, streeft Asimo Networks ernaar om organisaties te ondersteunen bij het bereiken van hun digitale doelen.

Over maincubes

Met een Duitse benadering van kwaliteit en een Europese benadering voor data privacy en data soevereiniteit, ontwerpt, bouwt en exploiteert maincubes zeer efficiënte en duurzame datacenters in Europa. Het bedrijf, opgericht in Frankfurt am Main in 2012, biedt een breed scala aan colocatie- en capaciteitsdiensten voor verschillende marktsegmenten. De carrier-neutrale datacenters zijn gebouwd voor high-density en toekomstbestendige IT infrastructuren. Ga voor meer informatie naar https://www.maincubes.com/en/.

Voor meer informatie en persaanvragen kunt u contact opnemen met
Daniël van Wijnen​
Asimo Networks B.V.
+31 88 22 11 333
marketing@asimonetworks.com
www.asimonetworks.com


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}