Partners van Asimo Networks

Ons rotsvaste uitgangspunt is: Succes maak je samen.
Daarom werken wij met de meest vooraanstaande partners en brands in de industrie en bundelen zo

onze krachten om elkaar te versterken. Hierdoor heeft u bij ons gegarandeerd altijd de beste oplossing en een zeer ruime keuze.

Veeam Silver partner 

Veeam logo - ASIMO partner_square

Veeam biedt oplossingen voor backup, herstel, gegevensbeheer en moderne gegevensbeveiliging. Door onze partnership met Veeam zijn uw apps en gegevens altijd beschermd tegen ransomware en calamiteiten.

Microsoft SPLA en CSPA partner

ASIMO Networks is Microsoft SPLA Partner_square

Doordat wij Microsoft Services Provider License Agreement (SPLA) partner zijn, kunnen wij u de beste Microsoft software- en licentie oplossingen bieden, tegen ongeëvenaarde prijzen.

Citrix SPLA partner

ASIMO Networks is partner van Citrix Systems_square

Citrix is een "Cloud pionier". Door onze partnership met Citrix kunnen wij u een "Cloud First" oplossing bieden, zodat uw bedrijf en data altijd flexibel en veilig zijn.

VMWare CSP partner

ASIMO Networks is VMWare CSP partner_square

Wij werken samen met VMware. Dit is een belangrijke aanbieder van Multi-Cloud services voor applicatie innovatie, networking, security en "Anywhere Workspace".

Cisco Partner

ASIMO Networks is partner van Cisco Systems_square

Als officiële Cisco partner kunnen wij u de beste oplossingen bieden rondom connectiviteit, productiviteit en efficiëntie voor uw organisatie.

Fortinet Partner

ASIMO Networks is Fortinet Partner_square

De enterprise security oplossingen van Fortinet zijn een begrip. Fortinet beschermt de grootste enterprise service providers en overheidsorganisaties in de wereld. Doordat Asimo Networks samenwerkt met Fortinet kunnen wij uw netwerkbeveiliging naar een hoger niveau tillen.

3CX Silver Partner

ASIMO Networks is 3CX Silver Partner_square

U wilt de beste en meest betrouwbare oplossingen om altijd in contact te staan met uw klanten en uiteraard met uw team. Samen met 3CX levert Asimo Networks de beste oplossingen voor remote working, video conferencing en meer.

Dutch Cloud Community member

Dutch Cloud Community_square

Een open, veilig en vrij internet. Dat is waar de brancheorganisatie "Dutch Cloud Community", voor hosting-, cloud-, VOIP- en managed serviceproviders, voor staat. Asimo Networks is trots lid van deze branche organisatie.

Afiber Partner

Samen met Afiber levert Asimo Networks glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

Juniper Networks Partner

Juniper Networks

 

Red Hat Enterprise Linux

 

Ubuntu

 

Nationale Beheersorganisatie Internet Providers

Asimo is partner van NPIB

Individuele internetproviders moeten voldoen aan wettelijke vereisten en zorgen voor afdoende bescherming tegen veiligheidsrisico’s. Maar soms is het juist slimmer om zaken samen te regelen. Daarom is Asimo Networks deelnemer van de NBIP!

Relined Fiber Network

Asimo is partner van Relined_square

Asimo Networks maakt gebruik van het netwerk van Relined Fiber Network. De toonaangevende en onafhankelijke leverancier van betrouwbare en hoogwaardige connectiviteit in Nederland, Duitsland en Denemarken. Flexibel en klantgericht met schaalbare en toekomstgerichte oplossingen.

Google Cloud

Google Cloud diensten door Asimo Networks

Als officiële Google Cloud partner bieden wij oplossingen om de meest complexe uitdagingen binnen uw bedrijf te helpen oplossen. AI-gedreven oplossingen verbeteren efficiëntie, agility en werken kostenbesparend.

Amazon AWS

Amazon AWS diensten door Asimo Networks

Amazon AWS behoeft haast geen introductie. In korte tijd tijd zijn zij een van de toonaangevende cloud service providers geworden die in schaal door weinig andere spelers kan worden geëvenaard.

Microsoft Azure

Microsoft Azure diensten door Asimo Networks

Microsoft Azure is onderdeel van Microsoft Cloud Services. Dit platform biedt ruim 200 diensten en cloud services waarmee wij voor u applicaties tussen diverse locaties en zelfs clouds kunnen bouwen en onderhouden.

IBM Cloud

IBM Cloud diensten door Asimo Networks

Als officieel partner van IBM Cloud wordt dit wellicht uw cloud platform voor de digitale transformatie van uw bedrijf. Kernwoorden voor deze cloud oplossing zijn veiligheid en voorspelbaarheid. 

Oracle Cloud

Oracle cloud diensten door Asimo Networks

Met de term "Platform as a Service" (PaaS), kan Asimo Networks de cloud diensten van Oracle Cloud Solutions aanbieden, zodat diverse enablers van uw ICT beheer volledig uit handen kunnen worden gegeven: IT ontzorgd.

Alibaba Cloud

Alibaba Cloud diensten door Asimo Networks

Alibaba Cloud is een cloud computing bedrijf wat onderdeel is van de toonaangevende Alibaba Group. Op immense schaal leveren zij een veilige en betrouwbare cloud omgeving voor uw bedrijfsdoeleinden. Alibaba's eigen ecommerce oplossingen draaien op dit platform!