Daniel en Pim, de gezamenlijke drijvende kracht achter Asimo

Daniel en Pim, de gezamenlijke drijvende kracht achter Asimo

Met gezamenlijk ruim 100 jaar IT-specialisme en ervaring, weten wij wat belangrijk is voor uw organisatie.


Uw netwerk, uw verbindingen, uw WIFI en uw software zijn enablers voor uw bedrijf, en meestal niet uw core-business. "Het moet gewoon perfect werken", is wat wij vaak te horen krijgen van onze klanten.

Team Asimo

Asimo Networks

Over Asimo Networks

Asimo Networks is een full service Network Service Provider (NSP) met een unieke, persoonlijke aanpak. Wij werken samen vanuit ons kernprincipe “de persoonlijke benadering in uw netwerkbeheer en IT”. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw netwerkoplossingen zich volledig vormen om uw organisatie en niet andersom. Ongeëvenaarde connectiviteit waar u en uw klanten op kunnen bouwen. Wij geven niet de voorkeur aan het oplossen van uw IT problemen, maar het ontwerpen van een oplossing die voorkómt dat problemen kunnen ontstaan. Dat is onze missie.

En denk niet dat dat de unieke configuratie die wij voor u ontwerpen vervolgens een gegeven is. Een belangrijk onderdeel van de oplossing die wij voor u bouwen is de garantie dat uw verbinding, uw services, uw applicaties, beveiliging en alles wat eraan verbonden is, kan worden aangepast aan de vereisten van u en uw bedrijf.

Wij geloven in partnerschap en “perfect fit for purpose”. En we hebben de ervaring en expertise om het waar te maken.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en vertel ons wat u zoekt en wat uw dromen zijn. Wij zorgen ervoor dat u altijd bent verbonden met uw klanten, uw partners en met ons.

Asimo Networks: “De persoonlijke benadering in uw netwerkbeheer en IT”.

Wij geloven in partnerschap en “perfect fit for purpose”. En we hebben de ervaring en expertise om het waar te maken.

De Asimo filosofie

Asimo Networks is geïnspireerd op de gelijknamige robot van HONDA.
Een robot die is gemaakt om te functioneren in een menselijke omgeving. Er zijn jaren ontwikkeling aan voorafgegaan om zijn hardware te verfijnen. Nu ook Artificiële Intelligentie in Asimo wordt toegepast is, kan de robot gaan doen waar hij voor bedacht is: mensen helpen.

In Asimo Networks is jarenlange praktijkervaring bijeengebracht. Ervaring in geavanceerde netwerktoepassingen, automatisering, clouddiensten, webhosting en projectontwikkeling.

Tel daarbij op een groot netwerk van leveranciers en partners, zoals 3CX telecom, Veeam Backup toepassingen, Eset protection, VMware, Microsoft en u begrijpt wat we voor u kunnen betekenen.

Wij staan voor u klaar!

ASIMO Networks robot

Download ons gratis e-book
over innoveren op IT-gebied!