Het team van Asimo groeit gestaag door, klaar om uw bedrijf te supporten

Uw netwerk en uw netwerkdiensten, van IP Transit, tot Voice en uiteraard Network Security zijn voorwaarden voor uw bedrijf, en meestal niet uw core-business. Dat moet gewoon perfect werken. En dat is precies wat wij doen. Met de persoonlijke benadering waarmee wij ons onderscheiden.


Ons voltallige team van IT specialisten staat voor u klaar!

Team Asimo

Asimo Networks

Over Asimo Networks

Als Network Service Provider (NSP) biedt Asimo Networks betrouwbare en hoogwaardige netwerkservices aan bedrijven van elke omvang. Wij zijn trots op onze ervaring en ons vermogen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf.

Onze focus ligt op het bieden van betrouwbare en veilige netwerkservices, waaronder internetconnectiviteit, clouddiensten, netwerkbeveiliging en netwerkbeheer. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en een team van experts op het gebied van netwerken, kunnen wij u een robuust en flexibel netwerk garanderen dat aan al uw specifieke behoeften voldoet.

Bij Asimo Networks begrijpen we dat elke organisatie uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke eisen van uw organisatie. Ons uitgangspunt is uiteraard dat wij problemen voorzien an oplossen nog voor ze kunnen ontstaan. Maar daarnaast staan wij altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij elke stap van het proces.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige Network Service Provider die uw bedrijf kan ondersteunen met de beste netwerkservices, dan bent u bij Asimo Networks aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Wij geloven in partnerschap en een persoonlijke benadering zodat u altijd de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. We hebben de ervaring en expertise om het waar te maken.

Asimo biedt een breed scala aan diensten op het gebied van netwerkbeheer en -beveiliging, cloudoplossingen en meer. Hieronder volgt een overzicht van de diensten die Asimo biedt:

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer: Asimo kan het complete beheer van uw netwerk verzorgen, van ontwerp en implementatie tot monitoring en onderhoud. Dit omvat onder andere het installeren van netwerkapparatuur, configuratie en beveiliging van netwerkverbindingen, het oplossen van problemen en het optimaliseren van prestaties.

Cloudoplossingen

Asimo biedt diverse cloudoplossingen, waaronder Infrastructure-as-a-Service (IaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) en Software-as-a-Service (SaaS). Dit omvat onder andere het hosten van websites en applicaties, het beheren van databases en het bieden van virtualisatietechnologieën.

Netwerkbeveiliging

Asimo biedt geavanceerde netwerkbeveiliging, waaronder firewallbeheer, penetratietesten, beveiligingsaudits en antivirus- en malwarebescherming. Dit zorgt voor de bescherming van uw netwerk en data tegen dreigingen van buitenaf.

Managed Services

Asimo biedt diverse managed services, waaronder monitoring van netwerkprestaties, back-up en disaster recovery, en beheer van IT-infrastructuur. Dit zorgt voor een efficiënter en betrouwbaarder beheer van uw IT-omgeving.

Support & Outsourcing

Asimo biedt consultancydiensten op het gebied van netwerkbeheer, cloudoplossingen en IT-strategie. Dit omvat onder andere het uitvoeren van assessments, het adviseren bij de keuze van technologieën en het begeleiden van migraties naar nieuwe systemen.

De Asimo filosofie

Asimo Networks is geïnspireerd op de gelijknamige robot van HONDA.
Een robot die is gemaakt om te functioneren in een menselijke omgeving. Er zijn jaren ontwikkeling aan voorafgegaan om zijn hardware te verfijnen. Nu ook Artificiële Intelligentie in Asimo wordt toegepast is, kan de robot gaan doen waar hij voor bedacht is: mensen helpen.

In Asimo Networks is jarenlange praktijkervaring bijeengebracht. Ervaring in geavanceerde netwerktoepassingen, automatisering, clouddiensten, webhosting en projectontwikkeling.

Tel daarbij op een groot netwerk van leveranciers en partners, zoals 3CX telecom, Veeam Backup toepassingen, Eset protection, VMware, Microsoft en u begrijpt wat we voor u kunnen betekenen.

Wij staan voor u klaar!

ASIMO Networks robot
Netwerken in beweging Hoe de nieuwste trends uw bedrijf kunnen veranderen

Download ons gratis e-book
over innoveren op IT-gebied!