• Home
  • Blog
  • Bepaal de perfecte internetconnectiviteit voor uw bedrijf – Versterk uw succes!

Bepaal de perfecte internetconnectiviteit voor uw bedrijf – Versterk uw succes!

De juiste internetconnectiviteit voor uw bedrijf met Asimo

De keuze voor een specifieke vorm van internetconnectie is essentieel voor bedrijven. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals de grootte van uw bedrijf, de geografische locatie, de vereiste bandbreedte, de betrouwbaarheid, de beveiligingsbehoefte en de toepassingen die worden gebruikt. Bij Asimo begrijpen we de unieke behoeften van u en uw bedrijf en bieden u daarom de allerbeste oplossing uit een breed scala aan internetverbindingen buiten het datacenter om. Hier zijn enkele veelvoorkomende opties die we aanbieden:

Breedbandinternet

Breedbandinternet is een veelgebruikte vorm van internetconnectiviteit voor zakelijke gebruikers. Het maakt gebruik van kabel-, DSL- of glasvezelverbindingen en biedt hogere snelheden dan ooit tevoren. Als ondernemer wilt u de juiste internetconnectiviteit voor uw bedrijf, zodat u kunt profiteren van snelle en betrouwbare verbindingen. Breedbandinternet is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven en kan worden ingezet voor diverse doeleinden, zoals algemeen internetgebruik, e-mail, webbrowsing, cloudtoegang en andere online toepassingen. Asimo begrijpt het belang van betrouwbare internetconnectiviteit voor uw organisatie en biedt op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ontdek hoe u de juiste internetconnectiviteit kunt vinden voor uw bedrijf met Asimo.

Ethernetverbindingen

Ethernetverbindingen worden vaak gebruikt in zakelijke omgevingen waar hoge snelheden, betrouwbaarheid en beveiliging belangrijk zijn. Dit kan onder andere bestaan uit Ethernet over Copper (EoC), Ethernet over Fiber (EoF) of Ethernet over Coax (EoCoax). Ethernetverbindingen worden vaak gebruikt voor datatransmissie, cloudtoegang, VoIP (Voice over IP) en het verbinden van lokale netwerken.

Razendsnelle glasvezelverbindingen voor uw bedrijf

Razendsnelle glasvezelverbindingen voor uw bedrijf

Glasvezelverbindingen

Glasvezelverbindingen bieden zeer hoge snelheden en grote bandbreedtecapaciteit, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven met intensieve datatransmissiebehoeften. Glasvezelverbindingen worden vaak gebruikt door grote bedrijven, datacenters, ISP's (Internet Service Providers) en organisaties die afhankelijk zijn van snelle en betrouwbare connectiviteit voor hun activiteiten.

Dedicated Leased Lines

Dedicated leased lines, zoals T1-lijnen en E1-lijnen, bieden een directe en exclusieve verbinding tussen twee locaties. Ze worden vaak gebruikt voor bedrijven met meerdere vestigingen die behoefte hebben aan beveiligde en betrouwbare verbindingen voor gegevensuitwisseling, spraakcommunicatie en toegang tot gecentraliseerde bronnen.

MPLS (Multiprotocol Label Switching)

MPLS is een technologie die wordt gebruikt om privénetwerken te creëren en verkeer tussen verschillende locaties van een bedrijf te routeren. MPLS-netwerken bieden beveiligde, betrouwbare en efficiënte verbindingen voor spraak, gegevens en video. Ze worden vaak gebruikt door grote bedrijven met meerdere vestigingen die een hoge mate van connectiviteit en Quality of Service (QoS) vereisen.

Satellietinternet wordt o.a. gebruikt waar glasvezelverbindingen niet beschikbaar is

Satellietinternet wordt o.a. gebruikt waar glasvezelverbindingen niet beschikbaar is

Satellietverbindingen

Satellietinternet wordt gebruikt in afgelegen gebieden waar bekabelde of glasvezelverbindingen niet beschikbaar zijn. Het wordt vaak gebruikt door bedrijven in sectoren zoals telecommunicatie, olie en gas, transport en maritieme industrieën.

4G/5G mobiel breedband

Met de opkomst van 4G- en 5G-netwerken kunnen bedrijven gebruikmaken van mobiel breedband via simkaarten. Dit biedt draadloze internettoegang met hogere snelheden en betere prestaties dan oudere generaties van mobiele netwerken. Het is handig voor kleine bedrijven, tijdelijke locaties, werknemers onderweg en als back-up voor bekabelde verbindingen.

Mobile Hotspots

Een mobiele hotspot is een apparaat dat werkt als een draagbare router en internettoegang biedt via een simkaart. Het creëert een Wi-Fi-"sub"netwerk waarmee meerdere apparaten verbinding kunnen maken. Mobiele hotspots kunnen worden gebruikt door zakelijke gebruikers die onderweg zijn of op locaties zonder vaste internetverbinding.

IoT-connectiviteit

Het "internet der dingen" (onze excuses: een betere vertaling van dit begrip naar het Nederlands bestaat helaas niet!) of in het kort: "IoT" maakt gebruik van een intergeconnecteerd web van apparaten die met elkaar communiceren via internet. IoT-toepassingen kunnen worden aangesloten op het internet via simkaarten en mobiele netwerken. Dit wordt vaak gebruikt in sectoren zoals slimme steden, logistiek, landbouw, gezondheidszorg en industriële automatisering, maar inmiddels ook in toenemende mate voor consumenten.

M2M-connectiviteit

Machine-to-machine (M2M) communicatie verwijst naar het automatisch uitwisselen van gegevens tussen apparaten zonder menselijke tussenkomst. M2M-toepassingen maken gebruik van simkaarten en mobiele netwerken voor gegevensuitwisseling. Dit wordt vaak gebruikt in sectoren zoals transport, telematica, beveiligingssystemen, slimme meters en industriële toepassingen.

Bij Asimo begrijpen we de complexiteit van het kiezen van de juiste internetverbinding voor uw bedrijf. Onze experts staan klaar om u te adviseren en de meest geschikte oplossing te bieden op basis van uw unieke behoeften en doelstellingen.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen verbinden met de best passende internetconnectie.

De juiste verbinding voor ú

Bij Asimo begrijpen we de complexiteit van het kiezen van de juiste internetverbinding voor uw bedrijf. Onze experts staan klaar om u te adviseren en de meest geschikte oplossing te bieden op basis van uw unieke behoeften en doelstellingen.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}