Glasvezel voor bedrijven in het Westelijk Havengebied

glasvezel in westelijk havengebied


Glasvezel in postcodegebied 1041 & 1042

Asimo Networks, dé leverancier van glasvezel in de unieke postcodegebieden 1041 en 1042, gelegen in het bruisende Westelijk Havengebied van Amsterdam. Als bedrijfseigenaar begrijpt u ongetwijfeld hoe cruciaal het is om een betrouwbare en snelle zakelijke internetverbinding te hebben. En dat is precies waar Asimo Networks in beeld komt.

Deze bijzondere locaties in het Westelijk Havengebied vormen het kloppend hart van de economische activiteit in Amsterdam. Gelegen aan het water en strategisch gepositioneerd, trekken ze tal van innovatieve bedrijven aan die gedijen op connectiviteit en digitale infrastructuur. Of het nu gaat om een bloeiende start-up, een snelgroeiende onderneming of een gevestigde naam in de markt, Asimo Networks begrijpt de behoefte aan een ononderbroken en snelle internetverbinding die de ruggengraat vormt van uw bedrijfsactiviteiten.

Met ons state-of-the-art glasvezelnetwerk leveren wij ongeëvenaarde snelheden en betrouwbaarheid, zodat uw bedrijf kan excelleren in de digitale wereld. Vergeet trage downloads, bufferende videovergaderingen en onderbrekingen in uw cloudtoepassingen. Met Asimo Networks heeft u altijd en overal toegang tot ultrasnel internet, waardoor u kunt samenwerken met collega's, klanten kunt bedienen en uw concurrentiepositie kunt versterken.

Daarnaast begrijpen wij dat veiligheid en privacy van vitaal belang zijn in de digitale tijdperk. Daarom zorgen wij voor geavanceerde beveiligingsmaatregelen en betrouwbare data overdracht, zodat uw bedrijfsgegevens altijd beschermd zijn.

Waarom genoegen nemen met minder wanneer u de kracht van glasvezel kunt ervaren? Kies voor Asimo Networks en ervaar de voordelen van een supersnelle en betrouwbare zakelijke internetverbinding op de unieke locaties van postcodegebieden 1041 en 1042 in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

ASIMO Networks Telefonie

Bereikbaar door glasvezel

In onze moderne wereld zijn internetverbindingen van cruciaal belang voor bedrijven van alle groottes. Zonder deze technologie kunnen bedrijven moeilijk concurreren met andere spelers op de markt, kunnen ze niet efficiënt communiceren met klanten en partners, en kunnen ze niet snel genoeg reageren op veranderingen in de markt. Dit geldt natuurlijk ook voor alle organisaties die zich hebben gevestigd of willen vestigen in het postcodegebied 1041 & 1042.

Asimo Networks heeft glasvezel beschikbaar gemaakt op deze unieke locatie. Met glasvezel bent u verzekerd van de snelste en meest betrouwbare internetverbinding voor uw organisatie. Via deze glasvezelverbinding heeft u toegang tot het internet.


Internet Connectiviteit

Internet Connectiviteit

Welke diensten leveren wij?

Wifi as a Service
Het WiFi-as-a-Service-pakket biedt snel internet met een eigen SSID en een gastennetwerk met eigen landingspagina. Ideaal voor kleinere bedrijven en ondernemingen.

Corporate Internet
Het Corporate internet-pakket biedt snelheden van 100 Mbps tot 10 Gbps. Het IPv4 netwerk komt met 4 gratis IP-adressen of met een IPv6 netwerk voor professionele en veeleisende bedrijfsomgevingen.

Extra's: Al onze internetmogelijkheden zijn standaard uitgerust met verschillende diensten, zoals: DDOS bescherming, 24/7 ondersteuning en hands-on IT-ondersteuning.

Welkom, wij zijn Team Asimo. Uw Full-Service NSP

Welkom, wij zijn Team Asimo. Uw Full-Service NSP

Over Asimo Networks

Asimo Networks is een full service Network Service Provider (NSP) met een unieke, persoonlijke aanpak. Wij werken samen vanuit ons kernprincipe “de persoonlijke benadering in uw netwerkbeheer en IT”.

Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw netwerkoplossingen zich volledig vormen om uw
organisatie en niet andersom. Wij geven niet de voorkeur aan het oplossen van uw IT problemen, maar het ontwerpen van een oplossing die vóórkomt dat problemen kunnen ontstaan.

Wilt u meer weten over de glasvezelmogelijkheden in het postcodegebied 1041 & 1042? Neem dan nu contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!

We zijn te bereiken via + 088 22 11 310 of via info@asimonetworks.com!