Glasvezel voor bedrijven in het voormalige Slotervaart Ziekenhuis

slotervaart gezondheidscentrum gevel


Nieuwe functie Slotervaart Ziekenhuis

Het Slotervaart Centrum voor Zorg wordt dé locatie voor moderne, duurzame en toekomstgerichte zorgondernemers. Vanaf Q2 2022 biedt het gebouw een bruisende werk- en ontmoetingsplaats met de juiste mix aan functies om zorg- en maatschappelijke ontwikkelingen te faciliteren. Het centrum bevindt zich in De Plantijn, een gebied dat samen met omliggende instellingen is verenigd om van dit stukje Amsterdam een levendige stadswijk te maken. Het voormalige Slotervaartziekenhuis, dat bekend stond om de kwalitatieve zorg die er werd verleend, krijgt nieuw leven ingeblazen door Zadelhoff Vastgoedonderneming. De maatschappelijke functie van het ziekenhuis blijft behouden en krijgt zelfs een nieuwe impuls in Amsterdam Slotervaart met een moderne, hoogwaardige en betaalbare zorg-werk-woon bestemming.

Het behoud van het erfgoed van het voormalige Slotervaartziekenhuis biedt kansen voor de zorg, de buurt en de stad. Zadelhoff nodigt iedereen uit om mee te doen aan de gebiedsinrichting en streeft naar een mix van functies in het kruisgebouw, waarbij ruimte wordt geboden aan partijen die op zoek zijn naar maatschappelijke huisvesting. Betaalbaarheid en toegankelijkheid moeten weer vanzelfsprekend zijn en de maatschappelijke rol die het Slotervaart altijd heeft gehad, blijft behouden.

Naast zorgorganisaties zullen hier ook allerlei andere bedrijven en personen zich vestigen waaronder kunstenaars, ontwerpers, start-ups en bijvoorbeeld horeca.

ASIMO Networks Telefonie

Bereikbaar door glasvezel

In onze moderne wereld zijn internetverbindingen van cruciaal belang voor bedrijven van alle groottes. Zonder deze technologie kunnen bedrijven moeilijk concurreren met andere spelers op de markt, kunnen ze niet efficiënt communiceren met klanten en partners, en kunnen ze niet snel genoeg reageren op veranderingen in de markt. Dit geldt natuurlijk ook voor alle organisaties die zich hebben gevestigd of willen vestigen in het voormalige Slotervaart ziekenhuis.

Asimo Networks heeft glasvezel beschikbaar gemaakt op deze unieke locatie. Met glasvezel bent u verzekerd van de snelste en meest betrouwbare internetverbinding voor uw organisatie. Via deze glasvezelverbinding heeft u toegang tot het internet.


Internet Connectiviteit

Internet Connectiviteit

Welke diensten leveren wij?

Wifi as a Service
Het WiFi-as-a-Service-pakket biedt snel internet met een eigen SSID en een gastennetwerk met eigen landingspagina. Ideaal voor kleinere bedrijven en ondernemingen.

Corporate Internet
Het Corporate internet-pakket biedt snelheden van 100 Mbps tot 10 Gbps. Het IPv4 netwerk komt met 4 gratis IP-adressen of met een IPv6 netwerk voor professionele en veeleisende bedrijfsomgevingen.

Extra's: Al onze internetmogelijkheden zijn standaard uitgerust met verschillende diensten, zoals: DDOS bescherming, 24/7 ondersteuning en hands-on IT-ondersteuning.

Welkom, wij zijn Team Asimo. Uw Full-Service NSP

Welkom, wij zijn Team Asimo. Uw Full-Service NSP

Over Asimo Networks

Asimo Networks is een full service Network Service Provider (NSP) met een unieke, persoonlijke aanpak. Wij werken samen vanuit ons kernprincipe “de persoonlijke benadering in uw netwerkbeheer en IT”.

Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw netwerkoplossingen zich volledig vormen om uw
organisatie en niet andersom. Wij geven niet de voorkeur aan het oplossen van uw IT-problemen, maar het ontwerpen van een oplossing die voorkomt dat problemen kunnen ontstaan.

Wilt u meer weten over de glasvezelmogelijkheden in het voormalig Slotervaart Ziekenhuis? Neem dan nu contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!

We zijn te bereiken via + 088 22 11 310 of via info@asimonetworks.com!