Aloha Eurocamp

Eurocamp heeft voor haar Callcenter gekozen voor VANAD Aloha

VANAD Aloha is een multichannel cloud based contact center oplossing dat organisaties ondersteunt in het leveren van de optimale klantenservice.

Bij de ontwikkeling van VANAD Aloha stond de contactcenteragent centraal. Wij hebben een uitgebreide kennis van contactcenteractiviteiten omdat wij ons eigen contactcenter exploiteren. Wij doen dit vanuit het oogpunt van outsourcing van bedrijfsprocessen, met vele honderden agenten die werken voor verschillende bedrijven uit uiteenlopende sectoren. Het VANAD Aloha development team ontvangt zo uit eerste hand informatie en gebruiksvereisten.

Software as a Service
Nog een hoeksteen van onze ontwikkelingsfilosofie is onze keuze voor de cloudgebaseerde levering van SaaS-diensten. Vanaf het prille begin is VANAD Aloha op basis hiervan ontwikkeld.

■ 100% cloudgebaseerde architectuur
■ Geen legacysoftware
■ Ontworpen voor gebruik door meerdere klanten
■ Georedundante datacenters
■ Hoge beschikbaarheid
■ Rekening houdend met CAPEX en OPEX
■ Software as a Service

Thuiswerken met VANAD Aloha
VANAD Aloha is gebaseerd op IP-technologie, voor een uiterst flexibele en kostenefficiënte werking. Onze callcenter software biedt tal van integratiemogelijkheden met bestaande infrastructuren en is in staat volledig locatie-onafhankelijke contactcenterfuncties te leveren. Het enige dat u nodig hebt, is een computer met een internetverbinding en een hoofdtelefoon! VANAD Aloha maakt van elke locatie een virtuele werkplek.